0614381364 info@bytecontrol.nl

ZZP-er & Starters

Bent u als starter of ZZP-er op zoek naar een bedrijf welke u kan helpen met allerlei zaken op het gebied van IT of het regelen hiervan zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Bij Bytecontrol bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met allerlei zaken op IT gebied en u adviseren om de kosten daarbij zo laag mogelijk te houden.

Als u als ZZP-er gaat starten of een kleine onderneming gaat beginnen, bijvoorbeeld van uit huis, dan krijgt u met een heleboel zaken te maken die geregeld dienen te worden. Een aantal van deze zaken kunnen wij geheel of gedeeltelijk uit handen nemen al naar gelang uw wensen en behoeften. Zaken op het gebied van ICT waar u geen verstand van heeft of gewoonweg geen tijd voor heeft.

Het gaat hier dan bijvoorbeeld om de volgende zaken:

  • Het regelen en aansluiten van een internetverbinding
  • Advies bij aankoop hardware/software en eventueel het regelen hiervan
  • Advies en regelen van randapparatuur zoals: Printer, Fax, Scanner
  • Het vastleggen van uw domeinnaam en hostingruimte
  • Het inrichten van uw mailaccounts zowel op uw pc(‘s) als op uw mobiele apparaten(smartphone, tablet)
  • Synchronisatie van uw agenda(‘s) en adresboek(en)
  • Hulp bij het maken van degelijke back-ups
  • Hulp bij acute ICT problemen zowel op locatie als op afstand via “Remote Desktop”

En zo zijn er nog wel meer zaken op te noemen waar wij u mee kunnen helpen, zaken waarmee u veelal niet terecht kunt bij de grotere ICT bedrijven daar zij u over het algemeen niet interessant genoeg vinden, of ze hanteren tarieven die voor u niet interessant zijn. Wij als kleine organisatie zijn bij uitstek geschikt om u te helpen met het regelen van uw dagelijkse ICT zaken. Ook bent u natuurlijk van harte welkom bij ons als u bedrijf al langer bestaat of als ZZP-er werkzaam bent, en u behoefte heeft aan iemand die alle ICT zaken binnen u organistaie eens op een rijtje zet. Dit kan zowel overdag als in de avonduren!

Wit u een afspraak met ons maken voor een oriënterend gesprek, bel ons dan gerust op nummer 06-14381364. Mailen kan natuurlijk ook.

Een overzicht van onze tarieven vind u via deze link.