0614381364 info@bytecontrol.nl

Webhosting

Bent u op zoek naar betrouwbare hosting voor uw website? Wij bieden vier verschillende pakketten en bieden u daarmee de mogelijkheid om zelf te kiezen voor het pakket dat het best aansluit bij uw persoonlijke wensen. Uiteraard maken we in alle gevallen gebruik van zeer betrouwbare servers van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor het pakket dat het best bij uw past kunt u gebruik maken van goedkope hosting, zonder dat u hierbij inlevert aan kwaliteit. De kracht van onze webhosting schuilt in het feit dat we door middel van onze pakketten zeer efficiënt kunnen werken en iedere klant precies kunnen bieden wat hij of zij wenst

[ahm-pricing-table id=1799 template=special-elite]


[ws_table id=”2″]

Domeinnaam
Een goede domeinnaam is van groot belang. Wij bieden domeinnamen tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast is het mogelijk om verschillende andere domein-extensies bij ons te laten registreren. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen bieden we u graag een overzicht van de mogelijkheden.

Een eigen domeinnaam op het internet is van belang om meerdere redenen. Het is een herkenbaar punt op het enorme internet voor uw klanten of bezoekers en kan tegelijkertijd fungeren als een uithangbord voor uw bedrijf of vereniging. Met de juiste domeinnaam zult u net als met de juiste bedrijfsnaam zowel nieuwe klanten trekken als bestaande klanten een plaats bieden waar ze zich thuis kunnen voelen en betrouwbaarheid ervaren.

Domeinnaam tarieven

[ws_table id=”1″]

[maxbutton id=”1″]
Prijs van overige extensies op aanvraag


U kunt bij ons terecht voor een voordelig pakket van zowel hosting als een domeinnaam. Dit zijn de twee factoren van belang wanneer u een website op wilt zetten. Onze betrouwbare hosting vormt in combinatie met de voordelige domeinnamen een ideale combinatie om uw internetactiviteiten op te gaan zetten en kennis te maken met de enorme mogelijkheden van het internet. Het bestellen van hosting met een domeinnaam is daarnaast heel eenvoudig en kan snel voor u worden geregeld. Plaats vandaag nog een bestelling of neem vrijblijvend contact met ons op en desgewenst kunt u morgen al aan de slag met uw eigen website en volop profiteren van de kansen die het internet ook voor uw bedrijf of vereniging in huis heeft.

Hulp nodig bij het verzinnen van een passende domeinnaam?
Bent u op zoek naar een passende domeinnaam, maar komt u er zelf niet uit? Dan helpen wij u graag bij het verzinnen van een mooie en passende domeinnaam voor uw activiteiten.
Er zijn hiervoor geen kosten aan verbonden en valt onder onze service! U hoeft hiervoor enkel een mail te sturen naar ons. Bellen kan natuurlijk ook op 06-14381364.

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

wpChatIcon