0614381364 info@bytecontrol.nl

Onderhoud

Onderhoud van uw computer of laptop is erg belangrijk. Door goed onderhoud blijft uw computer namelijk snel en schoon waardoor u er langer plezier van kan hebben. Een goede manier om uw computer te laten onderhouden is door het uitvoeren van een computer APK. Met deze scan wordt er gekeken naar verbeteringen, risico’s en andere aandachtspunten. Bytecontrol kan deze scan voor u uitvoeren. De resultaten worden met u besproken en aan de hand daarvan kunnen wij uw computer sneller maken en opschonen.

Computer sneller maken

Een veelvoorkomend computerprobleem is een trage computer of laptop. Dit kan veroorzaakt worden door ouderdom, een virus of een harde schijf die vol is. Bij trage computers duurt het vaak langer voordat de computer of bepaalde programma’s zijn opgestart. Wij kunnen… klik hier voor meer informatie.

Computer opschonen

Eens in de zoveel tijd is het belangrijk om uw computer op te laten schonen. Hierdoor blijft de computer snel en heeft u minder last van virussen. Vaak staat er overbodige software op de computer die verwijderd kan worden. Wij onderzoeken de computer en… klik hier voor meer informatie.

Programma´s installeren en verwijderen

Software zijn alle programma’s op uw computer. Het kan lastig zijn om software te installeren of juist te verwijderen. Dit komt doordat software op de juiste manier ingesteld moet worden. Door software op de juiste manier te installeren of verwijderen voorkomt u… klik hier voor meer informatie.

Backup maken

Op elke computer staan persoonlijke gegevens en bestanden. Om deze te behouden is het belangrijk om een back-up te maken. Een back-up is een reservekopie van de gegevens en bestanden die op uw computer zijn opgeslagen. Om geen gegevens te verliezen is het belangrijk om… klik hier voor meer informatie

Computer APK

Een computer APK is een scan die uw computer scant op verbeteringen, risico’s en andere aandachtspunten. Deze scan wordt op afstand uitgevoerd en behoedt u voor veel problemen zoals het verliezen van bestanden. Tijdens een APK worden… klik hier voor meer informatie.

wpChatIcon