0614381364 info@bytecontrol.nl

Internetproblemen

Het aansluiten van het internet of het instellen van een draadloos netwerk zijn werkzaamheden die zorgvuldig uitgevoerd moeten worden. Bytecontrol heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van deze taken en helpt u hier graag bij. Voor elk netwerk- en internetprobleem kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw internet sneller maken en alles op de juiste manier instellen. Ook voor problemen met uw e-mail kunt u gebruik maken van de service van Bytecontrol. Wij komen bij u langs om u persoonlijk aan huis te kunnen helpen.

E-mail

Veel mensen gebruiken tegenwoordig e-mail. Toch komt het regelmatig voor dat een email niet aankomt of verzonden kan worden. Vaak komt dit door verkeerde instellingen of een probleem bij uw internet provider. Bytecontrol kan u direct helpen met deze problemen door… Klik hier voor meer informatie.

Internet aansluiten

Het aansluiten van het internet is een tijdrovende klus die zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de verbinding achteraf niet naar wens is. Toch is dit een veelvoorkomend probleem. Bij Bytecontrol installeren we graag uw ADSL of Kabel internetverbinding. Klik hier voor meer informatie.

Draadloos netwerk

Draadloos netwerk is een netwerk waarbij geen bedrading nodig is. U heeft dan op elke gewenste plek in het huis internetverbinding. Daarnaast kunnen er gemakkelijk meerdere pc’s en laptops inloggen op dit netwerk. Bytecontrol kan een draadloos netwerk voor u verzorgen en… klik hier voor meer informatie.