0614381364 info@bytecontrol.nl

Diensten

Computerproblemen

Bij Bytecontrol kunt u terecht met al uw computerproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van virussen en kunnen u helpen bij het installeren van programma´s. Wij komen persoonlijk bij u langs om het probleem op te lossen. Wij hebben altijd hardware bij de hand om eventuele reparaties direct uit te kunnen voeren. Op die manier kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. In sommige gevallen is het nodig om de computer of laptop mee te nemen voor een uitgebreidere reparatie. U krijgt deze dan binnen 5 werkdagen terug.

Internet problemen

Het aansluiten van het internet of het instellen van een draadloos netwerk zijn werkzaamheden die zorgvuldig uitgevoerd moeten worden. Bytecontrol heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van deze taken en helpt u hier graag bij. Voor elk netwerk- en internetprobleem kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw internet sneller maken en alles op de juiste manier instellen. Ook voor problemen met uw e-mail kunt u gebruik maken van de service van Bytecontrol. Wij komen bij u langs om u persoonlijk aan huis te kunnen helpen.

Onderhoud

Onderhoud van uw computer of laptop is erg belangrijk. Door goed onderhoud blijft uw computer namelijk snel en schoon waardoor u er langer plezier van kan hebben. Een goede manier om uw computer te laten onderhouden is door het uitvoeren van een computer APK. Met deze scan wordt er gekeken naar verbeteringen, risico’s en andere aandachtspunten. Bytecontrol kan deze scan voor u uitvoeren. De resultaten worden met u besproken en aan de hand daarvan kunnen wij uw computer sneller maken en opschonen.