0614381364 info@bytecontrol.nl

Computerproblemen

Bij Bytecontrol kunt u terecht met al uw computerproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van virussen en kunnen u helpen bij het installeren van programma´s. Wij komen persoonlijk bij u langs om het probleem op te lossen. Wij hebben altijd hardware bij de hand om eventuele reparaties direct uit te kunnen voeren. Op die manier kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. In sommige gevallen is het nodig om de computer of laptop mee te nemen voor een uitgebreidere reparatie. U krijgt deze dan binnen 5 werkdagen terug.

Computerreparatie

Computerreparaties door Bytecontrol zullen in veel gevallen in onze werkplaats of bij u thuis worden uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie

Laptopreparatie

Bij Bytecontrol kunt u ook terecht voor het repareren van uw laptop. Deze reparatie kan in de meeste gevallen direct bij u thuis worden uitgevoerd. Daarnaast bieden we standaard 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties. Klik hier voor meer informatie.

Virus verwijderen

Een computervirus is een klein programma die zich onopgemerkt op uw computer of laptop installeert. Dit verstoort vervolgens de werking van de computer en kan gegevens verwijderen of beschadigen. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden computer. Klik hier voor meer informatie.

(Her)installatie Windows

In sommige gevallen is uw computer zodanig beschadigd dat de computer opnieuw geïnstalleerd moet worden. Bij een herinstallatie zullen alle gegevens op de computer of laptop verwijderd worden. Uiteraard is het bij ons mogelijk om een back-up te maken van uw gegevens. Klik hier voor meer informatie.