0614381364 info@bytecontrol.nl

Back-up van uw gegevens

Een back-up maken

Op elke computer staan persoonlijke gegevens en bestanden. Om deze te behouden is het belangrijk om een back-up te maken. Een back-up is een reservekopie van de gegevens en bestanden die op uw computer zijn opgeslagen. Om geen gegevens te verliezen is het belangrijk om regelmatig een back-up te maken. Start uw computer niet meer op, maar heeft u geen back-up gemaakt? Geen probleem. Ook als uw computer niet meer opstart zijn wij in staat om een back-up te maken en u gegevens veilig te stellen.

Het maken van een back-up gebeurt altijd op uw eigen (externe) harde schijf. Als u deze nog niet heeft is het altijd mogelijk om deze bij ons te bestellen. Het is ook mogelijk om een back-up te maken op een DVD-rom (maximaal 4GB). De extra kosten hiervoor bedragen € 2,50 per DVD-rom.

Beschadigde harde schijf

Bij ernstige schade aan de harde schijf kan het voorkomen dat deze niet meer uit te lezen is. Het is voor ons dan niet meer mogelijk om een back-up te maken. Wel kunnen we de harde schijf op sturen naar het data recovery center. Daar wordt de harde schijf nogmaals onderzocht en worden uw gegevens (gedeeltelijk) opgeslagen.

wpChatIcon